Site pictogram Sfeer & Comfort

Accentueer jouw stijl met details

Deurklink

Het interieur van een woning speelt een bepalende rol in hoe jij je thuis voelt. De verlichting en de meubels zijn hierin bepalend. Toch blijft het daar niet bij en kun je met een aantal details de stijl nog beter naar voren laten komen. In dit artikel bespreken we om wat voor details het gaat en hoe jij jouw woning kunt upgraden. 

Zorg voor een stijlvolle deurklink of deurgreep

Wanneer je het interieur net even meer stijl wilt geven, dan is het belangrijk om goed te letten op welke deurklink of deurgreep je wilt. Als het gaat om een deur die je binnen of buiten opendraait, dan is een deurklink hetgeen wat je nodig hebt. Qua deurkrukken is er onwijs veel mogelijk. Je kunt hierbij kiezen voor een vrij standaard model met een zilver zwart combinatie, maar ook voor een gouden of houten stijl. De samenstelling van de kleuren wordt vaak onderschat. Ook de stijl van de klink is niet geheel onbelangrijk. Zo kun je kiezen voor een kleine elegante deurklink, maar ook voor een stevig en zeer stoer model.

Als je schuifdeuren hebt, dan komt een deurklink niet goed tot zijn recht. In dat geval kan je er beter voor kiezen om een deurgreep aan te schaffen. Aangezien de meeste deurgrepen aan de grote kant zijn, vallen ze erg op. Het is daarom voor het accentueren van jouw stijl belangrijk dat je een model kiest dat aansluit op de rest van het interieur. Kies voor de juiste kleurcombinatie en ga op zoek naar een model dat jou echt aanspreekt. Een model dat je zeker mee zou moeten nemen in de overweging, is een antieke deurgreep. Deze deurgreep straalt luxe uit en past in erg veel verschillende stijlen. 

Laat de accessoires onderling op elkaar aansluiten

Het belang van goede accessoires wordt onderschat. Dit terwijl een woning zonder accessoires kaal en sfeerloos is. Daarentegen kan je ook een complete misser maken als je de verkeerde accessoires aanschaft. Bij het zoeken naar leuke accessoires is het erg belangrijk dat je in het achterhoofd houdt dat de accessoires voor eenheid dienen te zorgen. De accessoires dienen dus op zichzelf mooi te zijn, maar ook aan te sluiten bij de andere accessoires en overige details van de woning. Neem daarom de tijd voor het vinden van geschikte producten en zorg ervoor dat jouw stijl prachtig naar voren komt.

Mobiele versie afsluiten