Site pictogram Sfeer & Comfort

Creatieve muurdecoratie: inspiratie voor een sfeervol interieur

Man op stoel voor poster

Creatieve muurdecoratie verzinnen is niet altijd even makkelijk, maar wel leuk om te doen. Als je nog wat lege plekken aan de muur hebt, ben je wellicht op zoek naar nieuwe muurdecoratie. Je kunt natuurlijk voor de klassieke fotolijstjes gaan, maar tegenwoordig zijn er veel creatieve manieren om je muur mee aan te kleden. Lees hier meer over de verschillende soorten creatieve muurdecoraties.

Foto op hout laten afdrukken

Een echte trendy eyecatcher voor in je interieur is een foto op hout. Je ziet het steeds vaker en het past goed bij een landelijk interieur. Ook voor andere interieurstijlen is een foto op hout een mooie toevoeging, juist voor de afwisseling. Als je een mooie afbeelding of foto waar je goede herinneringen aan hebt laat afdrukken op hout, ben je zeker van unieke én creatieve muurdecoratie. Het hout zorgt voor een rustieke en robuuste uitstraling waar je naar blijft kijken.

Muurdecoratie op canvas voor creatieve muurdecoratie

Een andere vorm van creatieve muurdecoratie zijn foto’s op canvas. Deze vorm van decoratie zie je al een langere tijd terugkomen in veel verschillende soorten interieurs. Een foto op canvas is tijdloos en kun je in iedere ruimte toepassen. Dit zijn ruimtes waar canvas als muurdecoratie goed bij past:

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden voor het plaatsen van je canvas. Uiteraard zijn er nog veel meer opties en kun je lekker creatief zijn.

Foto’s op metaal voor een stoere look

Als je op zoek bent naar creatieve muurdecoratie met een stoere uitstraling kun je voor metalen muurdecoratie kiezen. Dit is een unieke vorm van decoratie en laat je interieur echt stralen. Wat je ook op de metalen muurdecoratie presenteert, het valt meteen op door de sterke en strakke uitstraling. Ben je op zoek naar muurdecoratie voor in je tuin? Dan is het laten afdrukken van foto’s op metaal een goed idee. Metaal is watervast en daarmee uitstekend voor buitengebruik.

Custom shapes als creatieve muurdecoratie

Dé trend van nu zijn custom shapes als unieke muurdecoratie. Custom shapes zijn meerdere kleine paneeltjes naast elkaar met verschillende afbeeldingen of juist één afbeelding verspreid over meerdere panelen. Met custom shapes kun je creatief te werk gaan, doordat je zelf per paneel bepaalt welke afbeelding daarop komt. Wil je persoonlijke foto’s afwisselen met quotes of artistieke plaatjes? Het kan allemaal en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Mobiele versie afsluiten