Site pictogram Sfeer & Comfort

De modulaire hoekbank. Kruip in de huid van een designer!

modulaire hoekbank

Wij worden almaar meer flexibel en mobiel. En dat verwachten we ook van ons meubilair. We veranderen graag ons interieur eenvoudig door onze meubelen op een andere plaats op te stellen. Een elementenbank is daarvoor ideaal! Je stelt ze volledig zelf samen, waardoor je je eigen designer wordt!

Flexibel

Een hoekbank op maat stel je vanaf nu gewoon zelf samen. Jij weet het beste hoeveel ruimte je in je kamer hebt om je bank te plaatsen. Hoe ga je te werk? Bekijk de verschillende elementen en met een beetje puzzelen kom je tot de juiste oplossing voor jou.

Heel wat combinatie-mogelijkheden

Speel met de verschillende verkrijgbare elementen: een eenpersoonfauteuil zonder armleuningen, een hoekelement, een longchaise met armleuningen links of rechts of zonder, een 2-zits, 2,5-zits of 3-zits zonder armleuningen, een loveseat, een vierkante of rechthoekige locker. Stel ze precies op zoals jij dit wilt: tegen één muur, in een hoek of in een grote U-vorm.

Kies je kleur

Je kunt niet alleen de samenstelling van je bank zelf bepalen. Je hebt bovendien heel wat keuze in kleuren. Kies voor één kleur of combineer verschillende kleuren met elkaar. Blijf in dezelfde kleur maar kies voor diverse tinten. Of ga net voor grote contrasten. Zo krijg je een speels resultaat.

Kies je stof

Kies zelf je stof. Ga je voor fijne stof, grove ribbelstof, leder of lederlook? Of wil je bijvoorbeeld effen stof met ribbels combineren? Ook dat kan! Dat is nu net één van de grote voordelen van samengestelde banken: per onderdeel kun je een eigen afwerking kiezen.

Heel wat voordelen

Een elementenbank heeft heel wat voordelen. Je kunt regelmatig je interieur een andere look geven enkel door de verschillende elementen anders op te stellen. Je kunt een paar extra elementen bijkopen, ze bijvoorbeeld in de slaapkamer of de hal plaatsen. Telkens je extra gasten hebt, schuif je ze gewoon bij in de woonkamer.

Een elementenbank groeit mee met je gezin

Naargelang je gezin groeit, kun je elementen bijkopen en aansluiten bij je huidige bank. Of heb je volwassen kinderen die op kamers gaan? Geef ze een paar elementen mee en ze zijn meteen geïnstalleerd.

Voor elke stijl een bank

Een hoekbank zelf samenstellen kun je perfect in je eigen stijl doen. Ga bijvoorbeeld voor lederlook voor een industriële woning. Kies voor strak wit voor een moderne of minimalistische woning. Voor een landelijke woning kies je zachte kleuren en bijvoorbeeld dikke stof. Jonge mensen kiezen vaak strakke banken bijvoorbeeld zonder armleuning. Senioren gaan dan weer eerder voor verstelbare rugleuningen en comfortabele armleuningen.

Kleed je bankstel mooi aan

Je mooie bankstel komt nog beter tot zijn recht als je het mooi aankleedt. Denk aan zachte kussens en dekentjes. Of kies bijvoorbeeld voor een opbergzak aan de armleuning. Hier kun je tijdschriften, leesboeken of hobbymateriaal in kwijt. Met een mooie leeslamp en een warm vloerkleedje ziet je bank er meteen helemaal anders uit.

Combineer naar hartelust

Een zelf samen te stellen bank is perfect af te stemmen op je meubelen en accessoires. Kies dezelfde stijl voor je vloerkleden, raamdecoratie, je kasten, verlichting en muurdecoratie. Laat kleuren en stoffen op elkaar aansluiten. Zo krijg je een perfect stijlvol geheel. Het laat zien dat je veel aandacht besteedt aan je woninginrichting.

Mobiele versie afsluiten