Site pictogram Sfeer & Comfort

Dé musthaves voor in de badkamer

musthaves badkamer

De badkamer is een plek waar we ons dagelijks opfrissen, maar waar we ook even kunnen ontspannen. Het is daarom heel belangrijk dat deze ruimte alles heeft wat je nodig hebt. In dit artikel lees je welke toevoegingen er zijn die het comfort in je badkamer kunnen vergroten.

#1 Inloopdouche

Een inloopdouche is toch wel een luxe toevoeging aan de badkamer. Bij deze douche wordt er een afscheiding gemaakt met glazen wanden. Hierdoor creëer je al direct een ruimtelijk gevoel in de badkamer. Daarnaast is een inloopdouche ook makkelijk schoon te maken.

#2 Een grote spiegel

Wat ook zeker niet mag ontbreken in de badkamer is een grote, mooie spiegel. Hierbij is het van belang dat je goed licht hebt wanneer je jezelf gaat klaarmaken in de ochtend of avond als het donker is. Kies daarom voor led drivers. Deze zijn heel compact en hebben een dikte van bijvoorbeeld maar 16mm! Je kunt deze gemakkelijk achter de spiegel plaatsen, zodat je daar een mooie ledstrip kunt plaatsen.

#3 Vloerverwarming

Vloerverwarming is echt een musthave voor in de badkamer. Het zorgt ervoor dat de badkamer altijd behaaglijk is en dat het comfortabel aanvoelt zelfs in de winter. Een ander pluspunt is dat een vloerverwarming energiezuiniger is dan traditionele radiatoren, doordat de ruimte geleidelijk wordt verwarmd. Ga jij jouw badkamer aanpakken of wil jij een hele nieuwe badkamer erin? Dan is dit zeker de moeite waard om te overwegen.

#4 Dubbele wastafel

Een dubbele wastafel zien we steeds vaker terugkomen in interieurs. Dit is niet alleen een praktische toevoeging, maar het staat ook nog eens mooi en sfeervol. De uitstraling van de badkamer is direct anders en dat maakt het uniek. Bovendien is het heel handig wanneer je met meerdere personen in huis woont een dubbele wastafel te hebben, zodat je nooit meer op elkaar hoeft te wachten.

#5 Opbergruimte

Genoeg opbergruimte in de badkamer is erg fijn. Om het zo schoon en overzichtelijk mogelijk te houden is het van belang dat alles een plek heeft en dat er niet veel op de grond ligt. Zorg ervoor dat je een lange kast in de badkamer neerzet voor handdoeken en andere benodigdheden en hang een kastje dicht bij de spiegel op waar je de dagelijkse benodigdheden, zoals toiletartikelen neerzet.

Er zijn dus een aantal musthaves die de badkamer meer comfort kunnen bieden en die echt een mooie toevoeging zijn. Heel veel succes met het toevoegen van deze items.

Mobiele versie afsluiten