Site pictogram Sfeer & Comfort

Dit zijn de leukste bloemen om cadeau te doen

Bloemen

Is er wat te vieren en wil je iemand graag verrassen met een gezellig bloemetje? Dan ben je aan het juiste adres, want we geven je graag een paar suggesties. Tegenwoordig kun je gemakkelijk een boeket bloemen online uitzoeken en bestellen, waarna deze op jouw gewenste tijdstip bezorgd worden bij de ontvanger. Makkelijker kan het bijna niet, dus eigenlijk heb je geen reden om iemand niet te verrassen hiermee. We hebben een paar mooie boeketten voor je uitzocht welke je direct kun versturen. Maak je aantekeningen?

Bloemen voor de verjaardag

Als er iemand jarig is kun je altijd een gezellig boeket meenemen. Ook al heb je misschien al een ander cadeautje of een klein presentje, met een bos bloemen maak je het helemaal af. Dit brengt direct veel kleur in iemands kamer en staat groots, waardoor het altijd wel gewaardeerd wordt. Een groot voordeel is dat – als het een goed boeket is – deze nog in ieder geval een week meegaat. Zo kan de ontvanger nog dagenlang genieten van de kleurexplosie die ze van jou als cadeau hebben gehad. Vind een selectie van gefeliciteerd bloemen hier.

Bloemen voor kerst

Kun je iemand een boeket van bloemen sturen voor kerst? Natuurlijk kan dat! Dat voelt misschien wat gek, maar als je een gaaf boeket in kerstthema uitkiest is dat juist leuk. Je hebt ontzettend veel kerstboeketten om uit te kiezen, bijvoorbeeld met amaryllissen of een kerstster. Ook zijn er veel winkels die een speciaal kerstboeket maken met bijvoorbeeld kaarsen of glitterende kerstdecoraties in het boeket. Zo wordt het helemaal in stijl aangekleed en kun je het dus prima als presentje aan iemand geven. Bijvoorbeeld, als je bij iemand een kerstdiner gaat eten!

Een klein fleurop bloemetje

Is iemand ziek geweest of zit diegene even niet zo lekker in zijn vel? Heb je het gevoel dat ze een opkikkertje kunnen gebruiken? Ook dan kun je prima een bloemetje sturen, gewoon om diegene een hart onder de riem te steken. Het kost een paar euro en heeft een groots effect, dus je doet hier eigenlijk altijd goed aan. Kies een mooi boeket met droogbloemen die je gemakkelijk via de brievenbus kan versturen of een gezellige bloemparty. Dit zijn een paar bijzondere bloemen die je in een aantal verschillende vaasjes kunt zetten. Deze stelen gelijk de show met veel kleur en fleuren iemand direct op. Zo hoef je niet direct langs te gaan, maar laat je iemand wel weten dat je aan ze denkt.

Meer inspiratie lees je hier.

Mobiele versie afsluiten