Site pictogram Sfeer & Comfort

Geen olifant maar wel een porseleinkast? Perfect!

Dat wil immers zeggen dat er helemaal niks met je porselein kan gebeuren. Maar dan moet je het natuurlijk wel op tafel zetten zodra je gasten ontvangt! Als dat maar goed gaat…

Toegegeven, we zitten je nu een beetje te stangen. Er is geen reden om aan te nemen dat jij geen goeie gastheer of -dame zou kunnen zijn. Zolang jij voor een mooi en schoon interieur hebt gezorgd, je bezoekers op hun gemak stelt en allerlei lekkernijen op tafel kunt zetten, is er niks aan de hand.

Maar laat wel zien dat je een ontwikkelde smaak hebt, zowel op culinair gebied als qua aankleding. Want je ovenheerlijke gerechten worden helemaal teniet gedaan zodra je ze verkeerd presenteert. En dat wil je toch koste wat kost voorkomen?

Dat zul je ook! Laat je daarom inspireren door de beste merken op het gebied van glaswerk en servies.

Schott Zwiesel

Vakmanschap is meesterschap, toch? Nou, dan is er menigeen die een puntje aan de kwaliteit van Schott Zwiesel kan zuigen! Wellicht is dat precies de reden dat het Duitse merk al zo geliefd is sinds het in 1872 werd opgericht. Je mag er vanuit gaan dat dranken hun temperatuur optimaal behouden in de glazen van deze meesters. Afgezien daarvan zien ze er ook nog eens schitterend uit! Bekijk de verschillende reeksen van dit prestigieuze merk om te zien of je daar je gasten – en jezelf, uiteraard – een groot plezier mee zou kunnen doen. Geef ze bovendien een prominente plek in je glazenkast, zodat ze ook nog eens een decoratief doel dienen!

Royal Albert

Ietsje jonger maar niet minder geraffineerd is het Britse merk Royal Albert. Sinds 1896 kun je van hen de meest kleurrijke koffie- en theekopjes krijgen. En schotels ook, uiteraard. Plus schalen, etagères, theepotten, alles voor op de koffietafel in de woonkamer. Ja, of theetafel, natuurlijk.

Ben jij meer iemand van Cheery Pink of Country Roses? Iedere lijn van deze professionals heeft namelijk een heel eigen uitstraling. We wensen je dan ook heel veel plezier met je eerstvolgende tea party!

Villeroy & Boch

De koffie – of thee – na het diner hoort natuurlijk niet aan te voelen als een haastklus of een moment waarbij flink op de klok wordt gekeken – tenzij jullie je naar een afspraak in de bioscoop of het theater moeten spoeden; dan hebben we niks gezegd. Daar niet vanuit gaande zet je natuurlijk het lekkerste op tafel in de mooiste kopjes en schalen. Gelukkig weten de breinen achter Villeroy & Boch precies hoe ze dat moeten doen! Aan gezelligheid geen gebrek zodra dit prestigieuze servies zijn intrede doet. Het is nog tijdloos ook, zodat het in iedere setting gebruikt kan worden!

Mobiele versie afsluiten