Site pictogram Sfeer & Comfort

Hoe creëer je meer sfeer in het huis?

Je huis is de plek om heerlijk tot rust te komen. Ik vind het fantastisch om na een lange werkdag heerlijk de bank te ploffen. Maar hoe zorg je ervoor dat je huis nog sfeervoller wordt? In dit artikel ga ik je meer vertellen over sfeervolle producten die je kan aanschaffen. Ik moet eerlijk zeggen het heeft bij mij heel veel geholpen. Altijd als er vrienden langs komen vinden ze mijn woning heel tof en fijn. Ik wens je veel leesplezier. 

Wifi led lampen 

De wifi led lampen zijn de must haves voor je thuis. Als je lekker thuis aan het chillen bent op de bank en je kan je lampen bedienen. Het klinkt toch als een jongensdroom. Deze jongensdroom is uitgekomen! Wifi lampen kan je verbinden met een app. Met deze app kan je overal je licht aan en uit zetten. Je kan je lampen ook dimmen of een andere kleur geven. Heb je zin in een warmere vibe? Dan kan je de lampen rood kleuren. Heb je een feestje thuis? Het is ook mogelijk om de gekleurde lampen te laten knipperen. Zo krijg je een super cool disco effect. De wifi lampen zijn makkelijk te monteren en op het internet zijn er veel instructievideo’s aanwezig. 

Minder licht 

Je kent het vast wel een gezellige donkere kamer met kaarsjes aan. De ideale setting om te ontspannen. Gezellige sfeer kaarsen aan en je hebt de perfecte setting. Ik heb thuis hele dikke gordijnen hangen waar geen licht doorheen kan komen. Persoonlijk vind ik deze gordijnen echt ideaal. Ken je trouwens ook wel eens het gevoel dat de zon volop in je woonkamer schijnt als het hartje zomer is? Ik heb sinds kort een uitvalscherm gemonteerd thuis. Ze zijn echt super fijn! Ik kan ze in en uitklappen wanneer ik ze wil. De mensen van https://www.rainbow-collection.nl/home/ hebben mij heel goed geholpen. Bedankt hiervoor! 

Wierook 

Wierook is echt het ideale zen moment voor in huis. Wierook stokjes kan je opsteken voor een hele fijne en aangename geur. De wierookstokjes zijn te verkrijgen in heel veel verschillende geuren. Houd je van een zachte bloemige geur of een frisse oceaan geur? Er is voor ieder wat wils! Ik vind persoonlijk de nam champa wierook super fijn. De nam champa heeft een frisse geur die heel erg lekker ruikt! Gebruik jij ook wierook? Ik hoor het graag welke je gebruikt. 

Mobiele versie afsluiten