Site pictogram Sfeer & Comfort

Lekker warm onder je voeten: hoogpolige vloerkleden

Woonkamer

De koude wintermaanden komen er weer aan, niets lekkerder thuiskomen na een lange werkdag en je schoenen uit doen en lekker op de bank ploffen. Voor je bij de bank bent moet je nog een afstand overbruggen vanaf je voordeur. Je voelt de koude vloer onder je voeten en je haren gaan ervan overeind staan. De oplossing? Een hoogpolig vloerkleed voor eindeloos warme voeten én een sfeervol accent in de woonkamer.

De oplossing tegen koude voeten is een hoogpolig vloerkleed. De zachte structuur zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Met het grote aanbod aan kleur en formaat vind je altijd een hoogpolig vloerkleed dat past in huis bij Flycarpets

Denk vooraf goed na waar je het tapijt wil neerleggen omdat je kan kiezen uit verschillende afmetingen van het vloerkleed. Door bijvoorbeeld het vloerkleed voor de zitmeubels te plaatsen creëer je een gezellig effect, plaats je het vloerkleed onder een bijzettafel en laat je het doorlopen onder de bank wordt het meer een geheel.

Waarom is een hoogpolig vloerkleed zo populair?

Het hoogpolig vloerkleed is een van de populairste kleden die er is op de markt, hieronder heb ik een aantal punten opgenomen waarom het zo populair is:

Het is dus een ideaal kleed om te gebruiken in je woning, het is lekker zacht en heeft weinig onderhoud nodig. Perfect dus als je niet van schoonmaken houdt. Hieronder staan wat tips die je kan gebruiken mocht je het kleed toch wel vies maken.

Flycarpets heeft nog een aantal voordelen bij het bestellen van een vloerkleed. Je betaalt namelijk geen verzendkosten op je tapijt wat vrij uniek is op zo’n groot product. Mocht je het tapijt te groot vinden of toch het verkeerde patroon, dit is geen probleem, je kan het kosteloos retourneren.

Onderhoud van een hoogpolig tapijt

Het is verstandig als je een hoogpolig tapijt gaat kopen of er een hebt liggen, deze met enige regelmaat schoon te maken. Hierdoor blijft de kwaliteit langer goed en heb je er langer profijt van. Het is eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger of mattenklopper belangrijk dat je er geen borstel overheen haalt omdat dit het tapijt beschadigd. Wil je het tapijt buiten hangen om even te laten luchten, dit kan ook check wel even de weersvoorspelling van tevoren omdat het tapijt niet nat mag worden.

Wanneer je een vlek hebt gemaakt in je tapijt, wat natuurlijk vroeg of laat wel een keer zal gebeuren. Neem dan een emmer met warm water en voeg daar wat schoonmaakmiddel en azijn aan toe, pak vervolgens een doek en dep deze op de vlek voor een paar minuten. Belangrijk dat je niet wrijft omdat dit de vlek groter maakt.

Mobiele versie afsluiten