Site pictogram Sfeer & Comfort

Met deze luxe woonaccessoires tips maak je jouw huis tot een paleis

luxe meubels

Luxe meubels en luxe woonaccesoires. Zeer belangrijk voor je inrichting. Een prachtige designersvaas, een kunstwerk aan de muur of die prachtige bijzettafel. Ze geven je huis net die extra touch.

Maak het persoonlijk

Smaken verschillen natuurlijk, maar luxe woonaccessoires tonen je persoonlijkheid. Je kan er eindeloos mee variëren. Wissel dat kunstwerk aan de muur om voor een nieuw exemplaar en de uitstraling is compleet veranderd. Vaak hoef je maar een paar mooie grote eyecatchers in je huis neer te zetten. Ze trekken direct de aandacht en vaak lijkt de ruimte direct een stuk groter. Veel mensen kiezen voor veilig en goedkoop door veel kleine prullaria neer te zetten, echter geeft dit vaak niet het gewenste effect. Door juist te kiezen voor grote, luxe woonaccessoires, creëer je overzicht en ruimte.

Lamp(en)

Licht is misschien wel de belangrijkste factor om de sfeer in huis te bepalen. Als het licht niet goed is, is de sfeer ook niet goed. Bij luxe woonaccessoires kan je behalve een statement piece, ook kiezen voor een opvallende lamp boven de eettafel, of maak een gezellige (lees)hoek met een mooie leeslamp erboven.

Meubels

Niet alleen met luxe woonaccessoires kan je je huis opvallend mooi inrichten, ook met luxe meubels kan je indruk maken. Denk bijvoorbeeld aan die fantastische stoel of een bijzonder tv-meubel. Het voordeel van een luxe stoel of bank is dat je hem vaak helemaal op maat kan samenstellen. Kies eens voor een mooie veloursstof voor die chique uitstraling of maak een combinatie van verschillende houtsoorten. De keuze van het materiaal is erg bepalend in je woonkamer.

Beperkt budget

Je hoeft natuurlijk niet meteen naar de duurste winkel te rennen om daar bakken met geld uit te geven om je huis een volledige make-over te geven. Je kan gemakkelijk zelf luxe meubels maken door ze te pimpen. Geef die eettafel een nieuwe laklaag, of de buffetkast een opvallende kleur. Zo zorg je er zelf voor, met een beperkt budget dat je toch die luxe meubels in huis hebt.

Een aantal tips om gemakkelijk een luxe uitstraling te creëren:


– Wanneer je een vloerkleed onder je salontafel legt, zorg je voor een afgebakend gedeelte in je woonkamer. Wanneer je dan ook nog voor een hoogpolig tapijtje kiest, krijg je direct een luxe uitstraling
– Combineer! Leg eens twee vloerkleden over elkaar of verf die lange muur in verschillende kleuren. Je zult zien dat het prachtig staat! Durf!
– Maak een moodboard, houd alles in dezelfde stijl of kies een thema. Wanneer je kiest voor een bepaalde accentkleur, zorg dan dat je de kleur ook echt voor accenten gebruikt. Je wilt geen kermis in je huis.

Mobiele versie afsluiten