Site pictogram Sfeer & Comfort

Maak je tuin gezellig met de juiste verlichtingen

Buitenverlichting

Het belangrijkste van je tuin is comfort maar natuurlijk ook gezelligheid. Sfeer kan je op verschillende manieren in je tuin brengen. Met het juiste meubilair, kleuren, accessoires en op de juiste plekken de juiste verlichting. Er zijn verschillende soorten verlichtingen die je in een tuin kunt plaatsen. Wil je meer tuin inspiratie en weten hoe verlichting je tuin gezellig kan maken? Lees dan verder.

Buitenverlichting op Zonne-energie


Wil je sfeer maar ook duurzaamheid denk dan aan buitenverlichting van Nostalux op Zonne-energie. Heb je te weinig ruimte om elektriciteit aan te leggen in je tuin dan is verlichting op Zonne-energie ook een grote must. Je hebt namelijk geen extra energiekosten of kabels nodig om het ergens aan te sluiten.

Deze lampen zijn in verschillende vormen en stijlen voor op verschillende plekken ontworpen. Zo past het altijd bij je tuin. Wil je voor een moderne look gaan in je tuin? Kies dan voor een mooie strakke lamp voor aan de wanden. Zo kan je nog veel verder gaan in elke stijl.

Waarom tuinverlichting een must is

Tuinverlichting is voor meerdere reden handig en leuk. Je kan het ook op meerdere manieren toepassen. Een grote felle tl-lamp ziet er niet gezellig uit en dan zal je ook minder snel in je tuin gaan zitten. Je wilt bij je eettafel wel licht hebben maar het moet subtiel zijn en gezelligheid aan tafel brengen.  In de laatste jaren zie je veel spots in de grond terugkomen, dit om bijvoorbeeld een boom in de tuin mooi in het licht te zetten.

Buitenverlichting zorgt ook voor veiligheid, je ziet zo meer dingen en zult dus geen onnodige ongelukken krijgen met een opstapje. Wanneer een tuin helemaal donker is zullen inbrekers sneller naar binnen gaan, als er lichtjes schijnen kunnen zij denken dat er iemand thuis is en zullen zij minder snel een tuin ingaan.

Moderne stijl met buitenverlichtingen


Wil je voor een moderne stijl gaan in je huis? Breng dit dan ook mooi over in je tuin met buitenverlichtingen. Een modern interieur staat ook wel bekend als modern, mooie apparaten, strak en met de tijd meegaand. Hier zijn ook mooie lampen voor ontwikkeld.

Kies bijvoorbeeld voor een mooie strakke zwarte lamp aan de wand, met een sensor zodat die zelf aangaat. Je ziet ook vaak moderne inbouw lampen in de muur, dit geeft de tuin een strakke en stoere look. Toch naar iets opzoek wat net iets anders is? Denk dan aan een design lamp, bijvoorbeeld in de vorm van een bol.

Zo zie je dat er voor alles iets is bedacht en lichten in je tuin handig zijn en gezelligheid brengen. Je kan het overal mee combineren en ze zijn er zelfs op zonne-energie. Ben je opzoek naar meer tuin inspiratie? Lees dan ook onze andere blogs.

Mobiele versie afsluiten