Site pictogram Sfeer & Comfort

Trap creëren in de tuin met betonnen traptreden

Trap creëren in de tuin met betonnen traptreden - betonnen traptreden

Een brede trap gemaakt van betonnen traptreden geeft een unieke uitstraling in iedere tuin. En het grote voordeel is dat jij dit ook gemakkelijk zelf kunt creëren! Heb je kleine hoogteverschillen in de achtertuin dan zijn deze betonnen traptreden iets voor jou!

Betonnen traptreden kopen bij Betongoed

Bij Betongoed kun je deze traptreden van beton kopen voor zeer scherpe prijzen. Al vanaf €20,50 ben je verzekert van de beste kwaliteit voor een goedkope prijs. Deze betonnen traptreden zijn er in verschillende soorten: van meer klassieke trap onderdelen tot en met moderne traptreden die strak zijn afgewerkt. Voor iedere stijl hebben zij dus de geschikte traptrede. En ook nog eens in vele verschillende afmetingen! Natuurlijk zijn standaard formaten zoals 50, 100 en 120 cm breed beschikbaar. Maar ook andere formaten zijn leverbaar. Daarnaast is maatwerk bespreekbaar. De hoogtes van deze betonnen traptreden zijn met 15 centimeter allemaal hetzelfde. Doordat het losse traptreden van beton zijn kun je zelf bepalen hoe groot en hoe breed de trap moet worden. Een hele brede trap geeft een unieke uitstraling aan jouw tuin en is mogelijk met de traptreden van Betongoed.

Online aanbod

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod van Betongoed? Bekijk dan online het assortiment met vele sierbeton producten. Betongoed staat erom bekend scherpe prijzen te hanteren maar producten van hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Verzendkosten zijn laag en er zijn veel producten op voorraad waardoor je jouw bestelling, mits je deze voor 12:00 besteld hebt, de volgende werkdag al in huis hebt! Wil jij voor jouw tuin betonnen traptreden hebben maar weet je niet welk formaat je nodig hebt of hoe je ze moet leggen zodat het een mooi en stevig geheel wordt? Betongoed staat altijd voor je klaar om je te voorzien van de benodigde informatie.

De conclusie

Het is duidelijk dat er genoeg aanbod is. Als je twijfelt over bepaalde betonnen trappen, kijk dan samen met familie en vrienden. Zij kunnen jou voorzien van bepaalde tips of ze helpen jou met een klein duwtje de goede richting op. Mocht je zelf tips hebben over het vinden van een mooie en geschikte betonnen trappen, laat het ons weten in een reactie.

Mobiele versie afsluiten