Site pictogram Sfeer & Comfort

Trouwen in het zuiden | Zeg ja in Breda

Iedere bruiloft moet persoonlijk en uniek zijn. Maar wil je in het zuiden des lands in het huwelijksbootje stappen, dan moeten jullie in Breda zijn!

Waarom? Nou, kijk straks maar eens goed naar de locatie voorbeelden die we voor je bij elkaar hebben gesprokkeld. Die geven je een behoorlijk inzicht in de mogelijkheden die deze prachtige stad je biedt. Iedere plek heeft zo zijn eigen charmes en speciale eigenschappen, zodat je altijd de achtergrond vindt die perfect bij jullie als bruidspaar past. Bovendien zijn de meeste locaties op verscheidene manieren aan jullie wensen en eisen aan te passen. Dat mag ook wel, want jullie nemen natuurlijk enkel het beste met het allerbeste!

Want dat verdienen jullie. En jullie gaan dat vinden ook! Is jullie ideale trouwlocatie in Breda misschien wel één van de plekken hieronder?

Oude Kerk Dongen

Geschiedenis en toekomst komen in jullie bruiloft perfect samen in de Oude Kerk Dongen. Het is namelijk een prachtig en historisch pand en jullie zullen de komende jaren als echtpaar met elkaar gaan spenderen! Het liefste voor altijd, natuurlijk.

Hoe dan ook, deze prachtige plek is de uitgelezen plaats om een intieme bruiloft te houden. Er kunnen namelijk maximaal 150 mensen uitgenodigd worden. Dus ben je op zoek naar een knusse locatie, dan is de Oude Kerk Dongen voor jullie!

Zout&Citroen

Hebben jullie liever wat meer ruimte? Voor een feest waarbij wel 200 personen jullie elkaar het jawoord kunnen zien en horen geven, kan Zout&Citroen nog wel eens de doorslag geven. Zolang jullie het weer mee hebben, bestaat er namelijk zelfs de mogelijkheid om buiten te trouwen en te feesten. En dat aan de rand van een prachtige vijver, mét mogelijkheid voor live muziek! Met jullie favoriete liederen worden toegezongen aan een prachtig natuurwater. Mooier en romantischer kan toch haast niet? Vinden wij ook. Neem daarom zeker Zout&Citroen in het stadspark van Oosterhout in overweging!

Restaurant Boswachter Liesbosch

Pottenkijkers tijdens jullie prachtige dag zien jullie natuurlijk helemaal niet zitten. Dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig zullen jullie je daar met je gezelschap van maximaal 300 mensen niet aan storen! Althans, niet zolang je kiest voor Restaurant Boswachter Liesbosch. En ja, zoals de naam al doet vermoeden is ook deze plek gelegen in een prachtige en natuurlijk, haast sprookjesachtige omgeving! Zowel binnen als buiten in de adembenemende Franse tuin ervaren jullie de bruiloft van jullie leven. En daar is geen woord aan gelogen of overdreven!

Ontvangst, trouwplechtigheid, proost, receptie; alle facetten van jullie huwelijksdag zijn jullie met jullie gezelschap van harte welkom in Restaurant Boswachter Liesbosch.

Mobiele versie afsluiten