Site pictogram Sfeer & Comfort

Woonaccessoires in je interieur

Woonaccessoires in je interieur - Sfeerencomfort

Ieder seizoen vraagt tegenwoordig om zijn eigen woonaccessoires, is jouw interieur al klaar voor het nieuwe seizoen? Wij zijn fan van het Nederlandse merk Riverdale, die het wel erg makkelijk maakt om je interieur aan te passen aan het seizoen. De Riverdale woonaccessoires kenmerken zich door de verschillende woonstijlen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. De collecties zijn opgebouwd uit 2 verschillende thema’s die bij het gevoel van het seizoen passen.

De collecties zijn zo samengesteld dat het voor iedereen mogelijk is om een sfeervol interieur te creëren. Echte sfeermakers in huis zijn wind en sfeerlichten in diverse kleuren. Door een groepje sfeerlichten te combineren met andere persoonlijke snuisterijen creëer je een sfeervol interieur met je persoonlijke karakter.

Stijlvol en tijdloos inrichten

De woonaccessoires zijn zoals ik eerder beschreef opgedeeld in 2 verschillende thema’s, waaronder één thema dat tijdloos is en subtieler omgaat met de trend invloeden zodat je de woonaccessoires langer kan gebruiken. We raden aan om een subtiele balans te vinden van accessoires die tijdloos zijn samen met trendy opvallende pronkstukken die een Eye catcher zijn voor in je interieur. Zo kun je met een paar aanpassingen je interieur weer up to date maken met kleuren van het seizoen.

Styling tips voor je interieur

Het stylen van je interieur hoeft niet moeilijk te zijn, bekijk voor inspiratie ook de Riverdale sfeerbeelden bij de producten om ideeën op te doen. Het mooie is dat internet vol staat met leuke ideeën en combinatie tips, zo hoef je zelf niet het wiel opnieuw uit te vinden! De stylisten van het Nederlandse merk maken ook vaak sfeer foto’s waar je enorm leuke ideeën van kan opdoen en deze vervolgens zelf kan toepassen in je eigen interieur.

Het is weer zomer

Tijd voor een frisse wind door je interieur, je kan aan de slag met zomerse trend kleuren! De kleuren van deze (na) zomer zijn neon pastels gecombineerd met warme waarde tinten. Deze zachte tinten kan je een boost geven door ze te combineren met pittige rode en gouden tinten. Ben jij iemand die het liever wat rustiger houd? Kies dan voor de Clay tones zoals wit, crème en zwart. Combineer deze kleuren met natuurlijke materialen en je bent weer perfect bij de tijd!

Kortom er is voor iedereen een passend interieur te stylen met Riverdale accessoires zodat het je eigen interieur wordt. Maak van je huis een thuis en geniet!

Mobiele versie afsluiten