Site pictogram Sfeer & Comfort

Dienstverlening staat hoog in het vaandel bij een Makelaar

De dienstverlening van veel makelaars omvat wonen, leven en werken. Zij vinden het vooral belangrijk dat je een plek vindt waar je je meteen thuis voelt. Makelaars doen er alles aan om jou dit gevoel te kunnen geven. Alles wordt zonder rompslomp voor jou geregeld.

Makelaar in de omgeving

Vaak wordt in de zoektocht naar de juiste makelaar in de dichtstbijzijnde omgeving gekeken. Daarbij is het belangrijk dat de debriefende makelaar zo snel mogelijk in te zetten is. Er zijn veel diverse grotere kantoren die je landelijk terug kan vinden. Tevens zijn er veel makelaarskantoren te vinden in bepaalde regio’s in het land. Bijvoorbeeld makelaar Doetinchem. Als je eenmaal een goede partij gevonden hebt wordt aangeraden om hun marktkennis, klantvriendelijkheid, dienstverlening, expertise, enthousiasme en natuurlijk hun kwaliteit in kaart te brengen. Heb je bijvoorbeeld van bekenden gehoord dat een bepaalde partij goed bevallen is? Luister hier dan naar en maak de juiste afwegingen. Veel makelaars hebben bijvoorbeeld diverse afdelingen. Zo hebben ze een taxatieafdeling en een afdeling die zich bezighoudt met hypotheken. Alles richten ze dusdanig in zodat ze je het beste van dienst kunnen zijn. Zo kan je vaak voor alleen een waardebepaling ook bij een makelaar terecht. Twijfel je nog steeds? Vraag dan eens een vrijblijvend gesprek aan. Zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Private Sales

Exclusieve woningen krijgen een genuanceerde marktbehandeling. Bepaalde makelaars voorzien in deze behoefte bij het aanbod van exclusieve woningen. Het is namelijk zo dat exclusieve woningen om een subtiele marktbenadering vragen. Huizen worden exclusief zichtbaar gemaakt aan mensen die een persoonlijke code hebben ontvangen van bijvoorbeeld een makelaar. Heb je interesse in een exclusieve woning die je in het aanbod ziet staan? Benader de makelaar persoonlijk en vraag naar de mogelijkheden. Wie weet kan je veel eerder dan je denkt de desbetreffende woning uitgebreid bekijken met een speciaal expertise. Vaak krijg je de prijzen op aanvraag.

De juiste hulp bij het verkopen van je huis

Je huis verkopen kan een emotioneel proces zijn. Je verkoopt iets waar je jaren met plezier geleefd hebt en waar je mooie herinneren hebt gemaakt. Naast het emotionele stuk, kost het ook veel tijd. Alles moet op orde zijn en clean ogen. Daarnaast komen er veel administratieve werkzaamheden bij kijken. Denk hierbij aan contracten en veel ander papierwerk. Daarom is een (beetje) hulp van een makelaar zeker gewenst. Voornamelijk als je geïnteresseerd bent in Private Sales is een makelaar onmisbaar.

Mobiele versie afsluiten