Site pictogram Sfeer & Comfort

Wel frisse lucht maar geen tocht in huis

Sfeer in een woning bouw je meestal op door decoratie aan te brengen of het interieur in een nieuw jasje te steken. Maar wil je je lekker voelen in je eigen woning? Dan moet het natuurlijk ook lekker warm zijn. Veel mensen ergeren zich eraan als het tocht in huis. Gelukkig is dat makkelijk op te lossen met tochtstrips, deze voorkomen dat koude tocht, wat ook een positief effect heeft op het energieverbruik. Maar natuurlijk moet er wel frisse lucht in huis komen, maakt daarom gebruik van ventilatieroosters, we vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden hiervan.

Tocht voorkomen met tochtstrips

Wil je voorkomen dat het tocht in huis en dat je de kachel laat branden zonder dat het effectief is? Dan is het verstandig om tochtstrips aan te brengen. Deze kan je tussen de deuren en kozijnen plaatsen zodat er geen tocht meer doorheen kan komen. Hiermee bespaar je dus ook op het energieverbruik, waardoor je duurzaam bezig bent en het is natuurlijk ook goed voor je portemonnee. Er zijn verschillende manieren om tochtstrips aan te brengen, volg de link in dit artikel en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden om vrijwel iedere woning tochtvrij te maken.

Frisse lucht via ventilatieroosters

Om te voorkomen dat er geen frisse lucht meer in huis komt kan je gebruik maken van ventilatieroosters in combinatie met tochtstrips. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat frisse lucht kan binnenkomen via natuurlijke ventilatie en de spouwmuren. Over het algemeen is het eenvoudig om ventilatieroosters te plaatsen, ze zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat er altijd een ventilatierooster is dat exact aansluit op de afmetingen die in jouw woning gewenst zijn. 

Bestel het bij de webshop in gereedschap en ijzerwaren

Herken je dit probleem, tocht in huis? En wil je het zo snel mogelijk oplossen? Je bestelt de juiste artikelen zoals tochtstrips en ventilatieroosters nu eenvoudig online bij Gyzs.nl. De webshop met een van de grootste assortimenten op het gebied van gereedschap, ijzerwaren en andere materialen om jouw klusproject tot een goed einde te brengen. Bestel vandaag nog online en het wordt morgen al bij je thuis bezorgd.


Mobiele versie afsluiten