Site pictogram Sfeer & Comfort

Zo vaak moet je je huis stofzuigen

stofzuiger

Om je huis goed schoon te houden is stofzuigen een klus waaraan je niet ontkomt. Helaas is het ook een klus die je waarschijnlijk niet bepaald leuk vindt. Het kost tijd, het kost moeite, het is fysiek werk en ga zo maar door. Maar hoe vaak moet je je huis nu precies stofzuigen? Dat is natuurlijk handige informatie om te weten. Aan de ene kant wil je dat je huis schoon is, maar aan de andere kant wil je het aantal keer dat je moet zuigen tot een minimum beperken.

Maar eerst: waarom is stofzuigen zo belangrijk?

Stofzuigen doe je natuurlijk om je huis netjes en stofvrij te houden. Maar er zijn veel meer redenen dan dat:

Ter zake: hoe vaak moet je nu echt stofzuigen?

Flauw antwoord: het hangt er een beetje vanaf. Over het algemeen is het voldoende om het één keer per week te doen. Uitzonderingen kun je maken als:

Kan het echt niet anders?

Jazeker! Als je het echt niet kunt opbrengen om eenmaal per week je woning te stofzuigen, kun je er altijd nog voor kiezen om een robotstofzuiger te kopen. Een ideaal apparaat die jou al het werk uit handen neemt. Wil je weten wat tegenwoordig de beste robotstofzuigers zijn, neem dan een kijkje op Klesto.nl. Kijk bij onze andere blogs voor meer inspiratie over bijvoorbeeld de industriële inrichting.

Mobiele versie afsluiten